Outlet

Tähän tulee pian poistettavien tuotteiden myynti:

vilpe.IMG 1577

LiitinIMG 1576

 

OVH 639€

VALLOX 1000 tuloilmalämmitintä voidaan käyttää esimerkiksi lämmöntalteenottolaitteiden etu-lämmittimenä ulkoilman lämmittämiseen. Lämmitin toimii myös pakkasessa ja se voidaan asentaa ulkoilmakanavaan.

Tuloilmalämmitin 1000 sopii poistoilmanvaihtojärjestelmiin, jossa ulkoilma ohjautuu asuntoon suoraan rakenteissa olevien aukkojen kautta. Tuloilmalämmitin mahdollistaa korvausilman lämmittämisen. 
Lämmittimessä on sisäänrakennettu rajoitustermostaatti, joka estää ilman tarpeettoman lämmittämisen esim. ilmavirran loputtua tai kesällä kuumalla ilmalla. Mikäli lämmitettävän ilman lämpötilaa halutaan säätää, tarvitaan ulkopuolinen ohjaustermostaatti  esim. Vallox-termostaatti. Lämmitintä voidaan käyttää myös ilmanvaihtokoneille otettavan ulkoilman etulämmittimeksi

Tuloilmalämmitin voidaan asentaa vain yhteen asentoon, mutta ilmavirran suunta on ennen asennusta vaihdettavissa. VALLOX 1000 tuloilmalämmittimen lämmitysteho on 1000 W. Lämmittimessä on sisään asennettuna rajoitustermostaatti, joka estää tarpeetto-man lämmittämisen esimerkiksi ilmavirran loputtua tai kesällä (tehdasasetus 14-17 astetta, jälkiasetusmahdollisuus 0-40 astetta). Tuloilmalämmittimen ohjaukseen on saatavana erillinen VALLOX -termostaatti, jonka säätöalue on 0-40 astetta. Lämmitintä voi lisäksi ohjata Vallox DIGIT SE:n etulämmityspatterin ohjausautomatiikalla.